Wie ben ik

droppedImage

Mijn naam is Sharita Chedi. Al enige tijd woon ik in het mooie Assendelft en ben ik hier en in de omgeving werkzaam als kindercoach. Na heel wat jaartjes werkzaam te zijn geweest in de financieel-administratieve wereld, besloot ik om te gaan doen waar mijn hart al langere tijd naar uit ging; het werken voor en met kinderen. Dit voornamelijk gedreven door het feit dat ik als moeder van een hooggevoelig kind aanliep tegen te weinig kennis, begrip en (h)erkenning omtrent deze eigenschap, wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten het roer om te gooien.

Om aan mijn hartewens te voldoen, volgde ik de opleiding tot kindercoach bij Tori waarbij ik diep naar binnen heb mogen keren en mocht onderzoeken waar mijn innerlijke motivatie vandaan kwam om voor dit mooie beroep te kiezen en hoe ik dat zou willen vormgeven. Tijdens deze periode kwam ik ook tot de ontdekking dat een kind ‘willen helpen’ betekent “het kind te zien, te begrijpen en te erkennen in het kind-zijn”

Ik geloof dat ouders vandaag de dag bewust (er) met de opvoeding van hun kinderen bezig zijn en daar steeds meer aandacht voor hebben. Dit bewustzijn brengt met zich mee dat je ‘anders naar dingen durft te kijken’ en niet vast blijft zitten in oude patronen en overtuigingen. Kinderen vragen dit ook vandaag de dag van ons en zij lijken met minder geen genoegen te nemen…

School
Een fijne schooltijd is naar mijn mening ook belangrijk in de vroege ontwikkeling van kinderen. Als uw kind om wat voor reden dan ook niet (meer) met plezier naar school gaat, is daar vaak een goede reden voor.
Ieder kind verdient een fijne schooltijd. Als het leren niet ‘vanzelf gaat’ zijn er mogelijkheden om dat probleem het hoofd te bieden

Als kindercoach / Edu-Smart coach help ik u graag!

Vlinder website introductie 2 “Soms maken de kleinste dingen het verschil”