Wie ben ik

droppedImage

Mijn naam is Sharita Chedi. Al enige tijd woon ik in het mooie Assendelft en ben ik hier en in de omgeving werkzaam als kindercoach. Na heel wat jaartjes werkzaam te zijn geweest in de financieel-administratieve wereld, besloot ik om te gaan doen waar mijn hart al langere tijd naar uit ging; het werken voor en met kinderen. Dit voornamelijk gedreven door het feit dat ik als moeder van een hooggevoelig kind aanliep tegen te weinig kennis, begrip en (h)erkenning omtrent deze eigenschap, wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten het roer om te gooien.

Om aan mijn hartewens te voldoen, volgde ik de opleiding tot kindercoach bij Tori, in mijn beleving de meest complete Kindercoachopleiding van Nederland. Als logisch vervolg daarop startte ik mijn eigen praktijk.

Vanuit mijn overtuiging dat ouders vandaag de dag steeds bewuster met de opvoeding van hun kinderen bezig zijn en het beste met hen voor hebben, hoort een fijne schooltijd daar onderdeel van te zijn. Daar halen de kinderen later veel leuke en mooie herinneringen aan op en bovendien wordt er in die tijd een belangrijke basis gelegd voor de toekomst!

Als uw kind om wat voor reden dan ook niet (meer) met plezier naar school gaat, is daar vaak een goede reden voor.
Echter, ieder kind verdient in mijn ogen een fijne schooltijd. Ook als het leren niet vanzelf gaat, zijn er vele mogelijkheden om dat probleem het hoofd te bieden.

Als kindercoach / Edu-Smart coach help ik u graag!

Vlinder website introductie 2 “Soms maken de kleinste dingen het verschil”